a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Waar zijn wij goed in

Bij ons in de salon kunt u terecht voor allerlei verschillende behandelingen. Op deze pagina vind u de behandelingen waar onze specialisaties liggen.

Waar wij goed in zijn

Acne specialisatie

Angela, Bregje en Malou hebben de specialisatie voor acne. Deze specialisatie houdt in dat u kosten van de behandeling kunt indienen bij uw/jouw zorgverzekeraar (mits u hiervoor verzekerd bent). Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Waar zijn wij goed in

Camouflage therapie

Met camouflagetherapie passen we een behandeling toe die een aandoening (in het gezicht) minder laat opvallen. We zullen de vlekjes, acne of bijvoorbeeld (hyper)pigmentatie camoufleren en op die manier veel minder zichtbaar maken. Uiteraard zoeken we daarbij naar precies de juiste teint en kleur, die goed overeenkomt met die van uw eigen huid.

Dus zoekt u een manier om oneffenheden te verwijderen of vlekjes te verwijderen? Onze huidspecialisten analyseren uw huid en de oneffenheden en stellen op basis daarvan de geschikte behandeling voor.

Waar zijn wij goed in

Bindweefselmassage

Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannende massage.

Waar zijn wij goed in

Fibroma’s (steelwratjes)

Fibroma’s zijn kleine bindweefselveranderingen op de huid, soms donkerder dan het omliggende gebied, die met een steeltje aan het lichaam vastzitten. Fibroma’s kunnen op elk deel van het lichaam voorkomen, maar meestal zitten ze op de hals, de romp, in de oksels en de liezen

Waar wij goed in zijn

Coaguleren

Couperose of spinnaevie’s zijn chronisch verwijde, uitgezette of gesprongen haarvaatjes als gevolg van vaatwand verslapping. Door middel van een naald en elektrische stroom op de huid, branden we als het ware het beschadigde vaatje dicht zodat er geen bloed meer kan doorstromen.

Waar zijn wij goed in

Elektrisch epileren

Onder elektrisch epileren verstaan we de behandeling, waarbij haren door middel van een naald en elektrische stroom worden verwijderd. Tijdens de behandeling worden de haren één voor één verwijderd.

Waar wij goed in zijn

Oncologische schoonheidsspecialiste

Mensen met kanker zijn als gevolg van hun ziekte en de behandeling kwetsbaar. Kanker en de behandeling ervan zijn ingrijpend en hebben een grote impact op de persoon en de directe omgeving. Maar toch is het heel fijn om bij de schoonheidsspecialiste in de stoel te liggen en lekker verwend te worden. Even alleen maar heerlijke aandacht voor jezelf.

Er wordt tijdens de chemo of bestralingskuur niet geëpileerd, geharst en geprikt in de huid, daar de huid heel gevoelig is. De behandelingen die wij geven zijn zuiver gericht om te ontspannen. Dus een heerlijke gezichtsmassage, masker, voetmassage en/of handpakking. Wij geven ook advies hoe u het beste uw huid kunt verzorgen. Wij staan geregistreerd bij UVBK en zijn vrijwilliger bij de stichting Look Good Feel Better.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.