a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Onze apparatuur

Onze apparatuur

Observ 520X Pro

De Observ 520X Pro  is een huidscan waarmee wij in de diepere huidlagen kunnen kijken. Dingen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met dit apparaat zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520X Pro een diagnose van uw huid en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Elke huidanalyse kan worden verstuurd naar uw persoonlijke email.

Onze apparatuur

Iontoforese

Iontoforese (desincrustatie) is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de huid wordt doorbroken om de werkstoffen in diepere huidlagen “binnen te loodsen”. Het insluizen van producten in diepere huidlagen heeft vele positieve effecten.

1. Het activeert de celstofwisseling.
2. Het bevordert de bloedcirculatie.
3. Dit bevordert het regeneratie vermogen van de huid.
4. Een verbetering van het huidbeeld is al na enkele regelmatige behandelingen zichtbaar.

Onze apparatuur

ELT Collageenlicht

De collageen lichtbehandeling is een innovatie op het gebied van licht- en wellnesstherapie die de huid verbetert en verjongt. Het licht van de collageenlampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een toename van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, wordt de huid zichtbaar strakker en verbetert het totale huidbeeld. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Onze apparatuur

SkinPen®

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. Indicaties zoals (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes kunnen zeer effectief behandeld worden. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Behandeling kunnen het hele jaar door
  • FDA én Medisch CE klasse 2a goedgekeurd – dus voldoet aan strenge Amerikaanse en Europese veiligheids- en gebruikseisen
Onze apparatuur

Dermalux Flex MD

LED-fototherapie voor een zichtbaar stralende, verjongende en verfijnende huid!

Dermalux gebruikt unieke combinaties van klinisch bewezen Blauwe, Rode en Nabij-infraroodgolflengten om de collageenproductie te stimuleren, de hydratatie te verhogen, roodheid en irritatie te kalmeren en oneffenheden veroorzakende bacteriën uit te schakelen. Omdat het licht een aaneenschakeling van huidverbeterende processen opwekt, blijven de voordelen doorwerken, zelfs nadat de behandeling is beëindigd.

Onze apparatuur

Elektrisch ontharen/coaguleren

Onder elektrisch epileren verstaan we de behandeling, waarbij haren door middel van een naald en elektrische stroom worden verwijderd. Tijdens de behandeling worden de haren één voor één verwijderd. Hierbij wordt de haarwortel zodanig vernietigd, dat de haar enerzijds loslaat en anderzijds niet meer tot herstel in staat is. De behandeling is geschikt voor ongewenste haargroei in het gelaat.

Couperose of spinnaevie’s zijn chronisch verwijde, uitgezette of gesprongen haarvaatjes als gevolg van vaatwand verslapping. Door middel van een naald en elektrische stroom op de huid, branden we als het ware het beschadigde vaatje dicht zodat er geen bloed meer kan doorstromen. Deze behandeling kan eenmalig zijn. Soms is het noodzakelijk om het een aantal keren te herhalen voordat het gewenste resultaat behaald wordt.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.