a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bent u niet tevreden over de uitstraling van uw huid, omdat u bijvoorbeeld rimpels heeft of last heeft van een doffe teint? Kies dan voor dé natuurlijke facelift van Dermalou Huidexperts: een bindweefselmassage in het gezicht. Voor mensen vanaf 25 jaar is een bindweefselmassage een ware uitkomst op het gebied van huidverbetering. Een populaire methode om uw huid weer te laten stralen, om een boost te geven aan uw huid.

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een massagetechniek waarbij het onderliggende bindweefsel, botweefsel en spierweefsel worden aangepakt. Een bindweefselmassage kan variëren van lichte aanrakingen van de huid tot het stevig oppakken en verschuiven van weefsel. In het laatste geval vindt de massage voornamelijk plaats in de diepere huidlagen en wordt er stevig gewerkt met duimen en duimmuizen.

Een bindweefselmassage in het gezicht zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en een stevigere en vollere huid. Blokkades in de huid worden verwijderd, met als resultaat een verjonging van de huidstructuur. Deze massage werkt niet alleen als verbetering van de huid, maar het is ook een zeer aangename en ontspannende massage!

Een bindweefselmassage in het gezicht kan vooral de eerste keer gevoelig zijn. Uw huid moet wennen aan deze massagetechniek. De techniek is namelijk afkomstig van de littekenbehandeling. Maar u kan en mag er vanuit gaan dat u na één behandeling al direct resultaat ziet. Voor een blijvend effect raden we u aan om meerdere keren langs te komen. Het beste resultaat bereikt u wanneer u één à twee keer per week langs komt voor een bindweefselmassage.

Deze massage kunt u in kuurverband ondergaan en is prachtig te combineren met het ELT Collageenlicht.

De voordelen

Wanneer u kiest voor een bindweefselmassage van Dermalou Huidexperts, kiest u voor de volgende voordelen:

  • De conditie van uw huid verbetert
  • Het stimuleren van de doorbloeding van de huid
  • Werkzame stoffen worden beter opgenomen
  • Uw huid wordt steviger
  • De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd
  • Uw huidstructuur en teint verbeteren
  • De celdeling wordt bevorderd
  • Uw huid ziet er veel jonger uit.

Onze mogelijkheden

Een bindweefselmassage in het gezicht gaat goed samen met de ELT Collageenlicht therapie. Lichttherapie zorgt er namelijk voor dat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd. Lichttherapie en bindweefselmassage vormen dus een perfecte combinatie, vandaar dat we deze behandelingen ook in kuurverband aanbieden.

Voor nog sneller en mooier resultaat combineren wij de bindweefselmassage samen met ELT Collageenlicht therapie en de SkinPen. De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender!

De gouden combinatie is dan ook bindweefselmassage, ELT Collageenlicht en SkinPen.

Bent u na het lezen overtuigd van de mogelijkheden van een bindweefselmassage en wilt u weten of het iets voor u is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een gratis consult bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Resultaten

✓ Stimulatie huiddoorbloeding
✓ Verjonging huidstructuur
✓ Stress reducering
✓ Verbetering huidconditie
✓ Verbetering opname werkstoffen

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.