a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

Huidverbetering Plasmolen

Op zoek naar een schoonheidsalon in de buurt van Plasmolen?
Bezoek onze salon aan de Kreytacker 22 in Malden.

Huidverbetering in de regio Plasmolen

Dé specialist op het gebied van huidverbetering in regio Plasmolen 

De huid is één van onze belangrijkste visitekaartjes, aangezien het een van de eerste dingen is die de buitenwereld ziet. En het is ons grootste orgaan. Het is echt aan te raden om aandacht te besteden aan huidverzorging, omdat er enorm veel af te lezen valt aan de conditie van iemands huid zoals vermoeidheid, stress of energie. Een gezonde huid maakt een wereld van verschil. Maar soms is huidverzorging alleen niet voldoende.

Heeft u last van een doffe en grauwe huid, acné, rimpels of andere oneffenheden? Dan kan huidverbetering bij een gespecialiseerde huidverbeteringssalon in omgeving Plasmolen de uitkomst bieden. Dermalou Huidexperts is zo'n huidverbeteringssalon. Voor welke huidverbeterende behandeling u ook gaat: wij vinden dat u het verdient om de beste versie van uzelf te zijn!

Onze huidverbeterende behandelingen

Wij bieden als huidverbeteringssalon in de regio Plasmolen diverse huidverbeterende behandelingen aan. Denk bijvoorbeeld aan een acnebehandeling, microneedling een bindweefselmassage, lichttherapie of elektrisch epileren. Wanneer u bij ons in de salon komt voor huidverbetering gaan wij als volgt te werk:

 1. Intakegesprek
  Tijdens het intakegesprek vult u een formulier in met vragen over uw huid en wensen. Al onze huidverbeterende behandelingen zijn gebaseerd op uw huidconditie en problemen. Alleen op deze manier kunnen we u het beste advies geven.

 2. Huidscan
  Vervolgens neemt u plaats achter onze Observ 520X Pro huidscan. Dit is één van de nieuwste instrumenten op het gebied van huidanalyse. Met behulp van deze techniek kunnen we dieperliggende huidproblemen opsporen, waardoor we de behandeling kunnen afstemmen op de waargenomen verbeterpunten.

 3. Een persoonlijk advies
  Op basis van de uitkomst van de Observ 520X Pro huidscan geven wij u een persoonlijk advies op maat. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen.

 4. Behandelen maar
  De behandeling kan beginnen. Naast een huidverbeterende behandeling adviseren wij ook op het gebied van voeding en leefstijl. Op deze manier kan uw huid ook van binnenuit verbeterd worden. Het beste van twee werelden dus.

 5. Evaluatie
  Na het afgesproken aantal behandelingen maken we weer een huidscan met de Observ 520X Pro om de voor- en nabeleving te kunnen zien. Verschillen zijn niet direct met het blote oog zichtbaar. Na een jaar is er wel heel duidelijk sprake van huidverbetering. 

Meer informatie? Neem contact op

Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer informatie over huidverbetering in de omgeving van Plasmolen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag. Gelijk afspraak maken? Maak dan nu online een afspraak.

Team Dermalou Huidexperts - Huidverbetering in de regio Plasmolen

Waarom onze klanten kiezen voor onze huidverbetering bij Dermalou Huidexperts

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Finalist Beauty Award 2017
 • Persoonlijke aandacht
 • Een begrip in Malden en omgeving

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.