a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Eminence Organics

Award winnende huidverzorging

Een award winnende huidverzorgingslijn, die zich focust om het natuurlijke welzijn te verbeteren door buitengewone producten en buitengewone service te leveren. Dit in combinatie om de toekomst van onze planeet te beschermen door middel van groene werkwijzen.

Direct voel- en zichtbaar

Wij willen je kennis laten maken met Éminence Organic Skin Care, die op een natuurlijke manier huidverbetering genereert. Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Het behandelt een breed spectrum aan huidverzorging, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar. Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorging-innovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen.

Ge-wel-dige geur, zonder parfum!

Met Éminence kies je voor producten van top-kwaliteit, met een ge-wel-dige geur zonder toevoegingen van parfum. Geen minerale oliën of zoals bij vele producten het grootste gedeelte van het potje uit water bestaat. Een ware beleving, zijn deze producten, je voelt het meteen werken, er ontstaat een prachtige doorbloeding en een directe glow. Dit wil jij toch ook?​

Word je eigen huidcoach

Een weldaad voor je huid en voor ons als huidspecialiste is geen enkele behandeling meer hetzelfde. Met deze producten ben je eigenlijk zelf je huidcoach. Je kunt mixen en laag over laag werken en je hele schoonheidsritueel aanpassen op het seizoen. Wij veranderen onze voeding ook elk seizoen en zo heeft de huid ook regelmatig andere behoeftes. Je huid is je grootste orgaan en zo ingenieus, het geeft het allemaal aan en wij helpen je daar graag bij!

 

Éminence op een rij:

  • Huidverbetering van de toekomst! Verbluffende resultaten, natuurlijk én verantwoord.
  • Biologische producten vanuit duurzame landbouw, met de hand geplukt.
  • Super geconcentreerde en pure producten, mede omdat ze géén water bevatten.
  • Vrij van parabenen, dierlijke producten, sulfaten, minerale olie of andere agressieve chemicaliën.
  • De producten zijn handgemaakt zonder verhittingsprocessen die de voedingswaarde kunnen beïnvloeden. Dit geeft prachtige resultaten aangezien zaden en pulp behouden blijven die helende eigenschappen bezitten.
  • Voor elke verkocht product wordt een boom geplant.
  • Het Éminence kids foundation verzorgt gezonde maaltijden voor zieke kinderen.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.