a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Elektrisch epileren Gennep

Op zoek naar een schoonheidsalon in de buurt van Gennep?
Bezoek onze salon aan de Kreytacker 22 in Malden.

Elektrisch epileren in de regio Gennep

Elektrisch epileren in regio Gennep 

Heeft u last van ongewenste haargroei in het gezicht of overbeharing op uw lichaam, waardoor u zich onzeker voelt of gewoon niet lekker in uw vel zit? Bij Dermalou Huidexperts in regio Gennep bieden we dé oplossing: elektrisch epileren. Het werkt perfect voor onder andere het ontharen van het gezicht, de wenkbrauwen, de bovenlip, de kin, de bikinilijn en de oksels. Elektrisch epileren is voor alle haarsoorten en -diktes en alle huidtypen geschikt. En zowel mannen als vrouwen hebben baat bij deze ontharingsmethode.

Het grote voordeel is dat het een definitieve manier van ontharen is. Wanneer de haren in de groeifase zitten, blijven de verwijderde haren definitief weg met behulp van elektrisch ontharen. Tevens is er de mogelijkheid om de kosten te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Elektrisch ontharen: hoe werkt dit?

Elektrisch ontharen is een effectieve, permanente vorm van epilatie waarbij gewerkt wordt met een kleine naald op elektrische stroom. Tijdens de behandeling worden de haren één voor één verwijderd. De stroom geeft warmte vrij, waardoor de haarzakjes dusdanig vernietigd worden, zodat deze zich niet kunnen herstellen en dus niet opnieuw kunnen groeien. En uw huid blijft gewoon intact.

Het resultaat

Voor het beste resultaat bij elektrisch epileren in de regio Gennep heeft u meerdere behandelingen nodig. Na iedere behandeling worden uw haren dunner en komen er steeds minder haren terug. Wij adviseren een behandelperiode van zes maanden tot twee jaar, afhankelijk van de hoeveelheid en de dikte van uw ongewenste haargroei. 

Houd er rekening mee dat er altijd nieuwe haarzakjes geactiveerd kunnen worden door bijvoorbeeld hormonale veranderingen, erfelijke gevoeligheid of medicijngebruik. Geen probleem: kom gewoon met enige regelmaat terug voor een onderhoudsbehandeling elektrisch ontharen in de omgeving van Gennep.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over elektrisch ontharen, wenst u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. U kunt ook gelijk online een afspraak maken.

Of de behandelingen voor elektrisch epileren geheel of gedeeltelijk vergoed worden, is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Controleer dit voor de zekerheid even bij uw zorgverzekeraar.

Team Dermalou Huidexperts - Elektrisch epileren in de regio Gennep

Waarom onze klanten kiezen voor Elektrisch epileren bij Dermalou Huidexperts

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Finalist Beauty Award 2017
  • Persoonlijke aandacht
  • Een begrip in Malden en omgeving

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.