a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

Dermalux Flex MD

LED-fototherapie voor een zichtbaar stralende, verjongende en verfijnende huid.

Dermalux LED-fototherapie is een niet-invasieve behandeling die gebruik maakt van klinisch bewezen therapeutische lichtenergie om natuurlijke verjongings- en herstelprocessen in de huid op te wekken zonder pijn of hersteltijd. Vanaf de eerste behandeling verbetert Dermalux onmiddellijk de teint, waardoor vitaliteit en glans worden hersteld. Een volledige behandelingskuur biedt meerdere voordelen en kan worden gericht op specifieke huidproblemen voor het gezicht en lichaam, met blijvende en zichtbare verbetering.
Ontdek de voordelen van Dermalux als onderdeel van uw essentiële verzorgingsregime voor een gezonde huid.

Hoe werkt het?

Onze huid heeft het vermogen lichtenergie te absorberen en te gebruiken voor het stimuleren en reguleren van essentiële celprocessen. LED-fototherapie is de toepassing van heilzame golflengten van het zichtbare en infrarode deel van het lichtspectrum, waarvan bewezen is dat deze huidverbeterende voordelen bieden. Huidcellen die van energie worden voorzien, functioneren beter en kunnen tot 200% sneller vernieuwen, waardoor regeneratie en herstel worden versneld.

Wat zijn de voordelen?

Dermalux gebruikt unieke combinaties van klinisch bewezen Blauwe, Rode en Nabij-infraroodgolflengten om de collageenproductie te stimuleren, de hydratatie te verhogen, roodheid en irritatie te kalmeren en oneffenheden veroorzakende bacteriën uit te schakelen. Omdat het licht een aaneenschakeling van huidverbeterende processen opwekt, blijven de voordelen doorwerken, zelfs nadat de behandeling is beëindigd.

Wat houdt de behandeling in

Dermalux is een ontspannende, pijnvrije ervaring met bewezen stemming verbeterende effecten. Geniet van wat luxe tijd voor jezelf terwijl je huid het stimulerende licht absorbeert om celregeneratie op gang te brengen, irritatie te kalmeren en de glans te herstellen. Elke behandeling duurt tot 30 minuten en er is geen hersteltijd – je hoeft alleen maar op te staan en te stralen!

De kracht van licht

Blauw 415 nm
Bestrijdt onzuiverheden door vlekken veroorzakende bacteriën te vernietigen en verbetert de helderheid van de huid zonder irritatie te geven. Het heeft ook een kalmerend effect op diverse huidaandoeningen.

 

Rood 633 nm
Verjongend rood licht geeft energie aan de cellen om vernieuwing te versnellen, de productie van collageen en elastine te stimuleren en de hydratatie te verhogen, voor een gladdere en stevigere huid. Ideaal voor het herstellen van vitaliteit en glans.

 

Nabij infrarood 830 nm
Herstellend Nabij-Infrarood licht biedt geavanceerde verjongingsvoordelen, bevordert een gezonde huid, kalmeert roodheid en irritatie en helpt pigmentvlekken te verminderen.

 

Tri-wave therapie
De therapie van Dermalux biedt verbeterde en versnelde resultaten, dankzij de unieke behandelingen met meerdere golflengten die speciaal zijn afgestemd op jouw huidconditie.

Kies je Dermalux behandeling:

Dermalux zorgt voor optimale en snelle resultaten en vormt de basis voor een mooie huid. Hoe kun je de Dermalux inzetten in jouw optimale huidverzorgingsprogramma:

 • Activeren
  Voor optimale celactivering bevelen we een intensieve kuur aan van 12 behandelingen die elkaar snel opvolgen. Laad je huid op voor zichtbare en blijvende verbetering. Na afloop van de kuur ga je verder met onderhoudsbehandelingen.
 • Stimuleren
  Individuele behandelingen geven de huid energie om direct een doffe teint te revitaliseren, de teint te herstellen of irritatie te kalmeren. Een perfecte boost voor een speciale gebeurtenis of als onderdeel van een doorlopend onderhoudsprogramma.
 • Combineren
  Upgrade je favoriete gezichtsbehandelingen met Dermalux voor superieure en langdurige resultaten of om een gevoelige huid te kalmeren na bijvoorbeeld een peeling of SkinPen behandeling.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.