a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

Chemische peeling

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen bij oudere personen. Omdat elke huid anders is, kan een peeling het best volledig gepersonaliseerd worden. Dit gegeven is gebruikt voor de Dermalogica Pro Power peel.

Waarom een Dermalogica Pro Power peel

De Pro Power peel is een volledig gepersonaliseerde chemische peeling. Het is de meest krachtige en snelle peeling tot nu toe van Dermalogica. We hebben de mogelijkheid om de peeling met elkaar te mengen. Dit omdat elke huid anders is, zo kunnen wij iedereen een unieke professionele peeling aanbieden om daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen.

Wat doet de Dermalogica PRO Power peel?

Naarmate we ouder worden neemt onze natuurlijke celdeling af, waardoor onze dode huidcellen langer op de huid blijven liggen.
 De Pro Power peel bevat zuren zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur deze verwijderen intensief de dode huidcellen van de huid om zo de celverdeling en celvernieuwing te stimuleren. Zo verbeterd de Pro Power peel de textuur en uitstraling van de huid.

 

Tip: combineer deze behandeling met LED licht voor nog betere en snellere resultaten!

Voordelen voor uw huid met de PRO Power peel

 • De huid zal gladder en zachter gaan aanvoelen
 • Geeft een verbetering van de huidstructuur
 • Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar
 • Helpt acne te verminderen
 • Vermindert onzuiverheden
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Maakt de huidskleur egaler en frisser
 • Oppervlakkige pigmentvlekken vervagen
 • Beschadiging door de zon wordt aangepakt
 • Huidveroudering wordt aangepakt

Richtlijnen voorafgaand van de behandeling

Voor het inboeken van een Pro Power peel behandeling is het belangrijk om eerst de huidgezondheid te bepalen aan de hand van een huidscan en intake. Aan de hand van een huidscan kan bepaald worden of uw huidconditie geschikt is voor de Pro Power peel. Het voornaamste is dat uw huid een gezonde barrière moet hebben (dus niet bij een extreem vochtarme huid, eczeem of psoriasis).

Heeft u nog nooit een peeling bij ons ondergaan?

Gezien de intensiteit van de Pro Power peel willen we eerst uw huid leren kennen en voorbereiden op de Pro Power peel. Dit betekent dat u eerst een SKIN behandeling moet hebben ondergaan ter voorbereiding op de Pro Power peel.

Wat te verwachten na een Pro Power peel behandeling?

De huid kan er na de behandeling wat rood en geflusht uitzien en wat gevoeliger aanvoelen. Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: droogte, prikkelingen, jeuk, irritatie, trekkerig en strakgespannen gevoel en schilfervorming. De tweede dag na de peeling kan pigment wat donkerder gekleurd zijn. De derde dag kan het peelen van de huid voorkomen rond de neus en mond, gevolgd door de wangen, voorhoofd, kaaklijn en hals.

Heeft u interesse in de ProSkin30 Expert Active behandeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geef uw huid een kans om (weer) in topconditie te komen en te blijven.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.