a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Overzicht vergoedingen huidbehandelingen zorgverzekeraars 2024

Overzicht vergoedingen huidbehandelingen zorgverzekeraars 2024

Verzekeraars vergoeden een groot aantal behandelingen, waaronder acne-therapie, camouflagetherapie en elektrisch epileren.

Bent u benieuwd of u met uw zorgverzekering een vergoeding krijgt voor onze behandelingen? We bekijken ieder jaar opnieuw welke verzekeraars de behandelingen vergoeden. Bekijk hier of uw zorgverzekeraar onze behandeling vergoedt, niet vergoedt of alleen vergoedt onder supervisie van een dermatoloog of huidtherapeut.

Krijg ik mijn huidbehandeling vergoed door de zorgverzekeraar?

Of u de huidbehandeling in onze schoonheidssalon vergoed krijgt hangt af van een paar verschillende zaken. Het is allereerst belangrijk om uit te gaan van uw zorgverzekeraar. Zorgverzekeraars maken hierin hun eigen afwegingen, dus daar bestaan verschillen tussen.

Vervolgens is het belangrijk om rekening te houden met het type behandeling dat u laat uitvoeren. We leggen u voor de acne-behandeling, camouflage-behandeling en elektrisch epileren uit wat we doen en wat er vergoed kan worden.

Acne-behandeling

Heeft u last van bijvoorbeeld puistjes of jeugdpuistjes? Bij ernstige acne is het een goed idee om dit bij ons in de schoonheidssalon te laten behandelen. Dat geldt ook voor het verwijderen van mee-eters en wanneer er sprake is van andere onzuiverheden. Onze schoonheidsspecialisten ontdoen de huid van die onzuiverheden en adviseren bijvoorbeeld de beste producten om het gezicht thuis goed te blijven reinigen.

Er is in een aantal gevallen vergoeding beschikbaar voor een acne-behandeling. Dat betekent dat de behandeling door onze schoonheidsspecialist vergoed wordt en u die zelf niet (volledig) hoeft te betalen. We zijn specialist in acne-behandelingen, dus daar vertellen we u graag meer over tijdens een intake bij ons in de salon.

Camouflage-behandeling

Een camouflage-behandeling camoufleert oneffenheden van de huid, net als vlekken, puistjes en andere aandoeningen. In een aantal gevallen is er vanuit de zorgverzekeraar een vergoeding beschikbaar voor deze behandelingen.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de behandeling van pigmentvlekken, littekens, couperose, rode adertjes of roodheid van de huid. En is er sprake van gesprongen adertjes of weet u niet precies wat er aan de hand is? We leggen u graag uit over de vergoeding van camouflage-therapie. Maak een afspraak bij ons in de salon, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Elektrisch epileren

Ten slotte kunnen we bij ons in de schoonheidssalon elektrisch epileren. Ook daarvoor is vergoeding beschikbaar vanuit veel verschillende zorgverzekeraars. Dus wilt u de beharing in uw gezicht laten verwijderen? We verwijderen gezichtshaar bij overbeharing, bijvoorbeeld als het gaat om de bovenlip, de kin of de rest van het gezicht.

Wilt u elektrisch laten epileren in het gezicht op bijvoorbeeld de bovenlip of de kin? Onze schoonheidsspecialisten zijn daarin gespecialiseerd. Bovendien weten we hoe het zit met de vergoedingen voor deze behandelingen, daarover vertellen we u graag meer tijdens de intake.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.