a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Schoonheidsspecialiste Wijchen

Op zoek naar een schoonheidsalon in de buurt van Wijchen?
Bezoek onze salon aan de Kreytacker 22 in Malden.

Schoonheidsspecialiste in de regio Wijchen

Uw schoonheidsspecialiste in omgeving Wijchen,  Dermalou Huidexperts in Malden

Uw schoonheidsspecialiste in de omgeving Wijchen is Dermalou Huidexperts in Malden. Men kan hier terecht voor een ruim aanbod in behandelingen. Gezichtsbehandelingen, van eenvoudig tot behandeling van specifieke huidproblemen. Ook voor microneedling en elektrisch ontharen het juiste adres. Huidverbetering staat centraal bij Dermalou Huidexperts.

Schoonheidsspecialiste Wijchen

Schoonheidsspecialiste Dermalou Huidexperts biedt nog veel extra's naast de 'normale' schoonheidsbehandelingen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid voor perfecte wenkbrauwen en perfect gekrulde wimpers. Dermalou Huidexperts in Malden, een schoonheidsspecialiste waar men in de watten wordt gelegd en werkelijk als herboren weer naar buiten komt.

Schoonheidsspecialiste in de regio Wijchen

Gespecialiseerde schoonheidsbehandelingen ook mogelijk

Ook voor de meer gespecialiseerde schoonheidsbehandelingen kan men terecht bij schoonheidsspecialist Dermalou Huidexperts. Denk bijvoorbeeld aan een gestresste huid, vermoeide ogen, een acné uitbarsting om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar ook voor waxen/shapen van de wenkbrauwen, Lash Lift, Beauty Angel behandelingen kunt u hier terecht. Na een behandeling van de schoonheidsspecialist zult u als herboren naar huis gaan.

Schoonheidsspecialist in omgeving Wijchen

Zoekt u een schoonheidsspecialist in de omgeving van Wijchen, neem dan eens een kijkje bij Schoonheidsspecialist Dermalou Huidexperts in Malden. Naast een uitgebreid pakket aan gezichtsbehandelingen, kan men hier ook terecht voor perfect geshapte wenkbrauwen, of voor gespecialiseerde behandelingen die vergoed worden door de zorgverzekeraar. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een all-round schoonheidsspecialist. Men kan kiezen uit een specifieke behandeling, maar er is ook de mogelijkheid om meerdere behandelingen te combineren.

Team Dermalou Huidexperts - Schoonheidsspecialiste in de regio Wijchen

Waarom onze klanten kiezen voor ons als schoonheidsspecialiste bij Dermalou Huidexperts

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Finalist Beauty Award 2017
  • Persoonlijke aandacht
  • Een begrip in Malden en omgeving

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.