a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Tone Booster

Tone Booster is een massage techniek die zich richt op het spierweefsel van het gelaat.

Door de krachtige massagegrepen verhoogt de spiertonus van het gelaat. De huid, die vast zit aan onze gelaatsspieren reageert daarop uitermate goed! Deze tonus verhoging geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat. Gelaatscontouren verstevigen, worden gelift, oog contouren openen met als resultaat een onmiddellijke frisheid in het gelaat.

De behandeling duurt slechts 25 minuten, maar kan ook in combinatie met Collagen Booster. Tone Booster kan in een kuur van 5 behandelingen.

De combinatie van de technieken Tone Booster & Collagen Booster geeft tal van mogelijkheden en het beste resultaat. In kuurvorm wisselen de behandelingen elkaar af dit naargelang de behoefte/nood van de huid. Tone Booster geeft een liftend effect. De behandeling neemt weinig tijd in beslag en is daardoor ideaal voor men die een drukke agenda heeft.

Uiteraard is het aan te raden om thuis de huid van gezicht en hals te onderhouden met elke dag een paar minuten te Sculpen.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.

 

Huidverzorgingssalon Angela Sanders gaat vanaf 1 januari 2023 verder onder de naam Dermalou Huidexperts. Angela, Bregje en Malou staan voor u klaar!