a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

SKIN 45-60-75 minuten

Behandelingen op maat voor alle huiden waarbij de gezonde huid centraal staat. Angela, Bregje of Malou stelt in overleg met u de behandeling samen waarbij wij kijken naar de huidconditie, wensen en de behandeltijd. Het resultaat: een mooie, verzorgde en frisse huid.

Zo gaan wij te werk

Voordat we met de behandeling beginnen starten wij met een uitgebreide analyse. U vult eerst een intakeformulier in betreffende vragen over uw huid en uw wensen.

Vervolgens neemt u plaats achter de Observ 520X Pro. De Observ 520X Pro is een huidscan waarmee wij in de diepere huidlagen kunnen kijken. Dingen die voor ons menselijk oog aan de buitenkant van de huid verborgen blijven, worden met dit apparaat zichtbaar. Door gebruik te maken van verschillende lichtbronnen maakt de Observ 520X Pro een diagnose van uw huid en brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. De uitkomst van de huidscan is bepalend voor de producten welke wij gebruiken voor uw gezichtsbehandeling.

Na de behandeling voelt uw huid als herboren! Om het resultaat van de huidverbetering te behouden is het belangrijk om de huid op de juiste manier te verzorgen. Naast onze gezichtsbehandelingen bieden wij ook een persoonlijk productadvies voor het onderhouden van de gezonde huid.

U kunt kiezen tussen 3 behandelingen:

SKIN 45 minuten

Dubbele reiniging, exfoliatie, keuze uit: extracties/massage/masker, dag/nacht verzorging

SKIN 60 minuten

Dubbele reiniging, exfoliatie, extracties, massage of masker, dag/nacht verzorging

SKIN 75 minuten

Dubbele reiniging, exfoliatie, extracties, massage, masker, dag/nacht verzorging

 

Tijdens de behandeling kunt u nog de volgende extra’s kiezen:
  • Waxen/shapen
  • Wimpers en/of wenkbrauwen verven
  • Harsen bovenlip/kin/gezicht
  • Beauty Angel ELT licht
  • DermaluxLED Flex
  • Casmara Alginaat masker

Geef uw huid een kans om (weer) in topconditie te komen en te blijven.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.