a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

Melanopro

Verminder de zichtbaarheid van hyperpigmentatie in minder dan 6 weken.

Transformatieve behandeling die werkt om zichtbare huidschade door externe factoren te verminderen:

 • Vervaagt donkere vlekken
 • Vermindert hyperpigmentatie
 • Maakt de huidtextuur gladder
 • Maakt de huid stralender en helderder

Wat is het?

Melanopro Peel System is een klinisch peelingprogramma dat zichtbare resultaten oplevert in minder dan 6 weken. Deze transformerende 2-fasenbehandeling gaat de schadelijke invloeden van buitenaf op de huid zichtbaar tegen. Donkere vlekjes vervagen, hyperpigmentatie wordt verminderd en de huidtextuur wordt gladder voor een frisse, stralende huid.

Voor wie?

Melanopro Peel System is een effectieve behandeling voor iedereen die last heeft van hyperpigmentatie: zonnevlekken, acnelittekens, melasma, doffe huid, ruwetextuur. Het is getest op een breed scala aan huidtinten.

Hoofdingrediënten:

Een combinatie van krachtige, goed onderzochte huidverhelderende werkstoffen en exfolianten om hyperpigmentatie snel te verminderen en de textuur te verbeteren.

 • Azelaïnezuur
 • Tranexaminezuur
 • Retinol (Vitamine A)
 • Niacinamide (Vitamine B3)
 • Acetylhexapeptide-1 (peptide)

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Het is belangrijk om de Melanopro Peel System te ondergaan in de herfst of winter, zodat de huid zo min mogelijk blootgesteld wordt aan de zon. Het is uitgebreid getest en veilig voor alle huidtinten en etniciteiten.

Melanopro Peel System bestaat uit 2 fasen en het product gaat tot 6 weken mee.

Fase 1: U komt bij ons in de salon en er wordt een uitgebreide huidscan uitgevoerd waarbij foto’s worden gemaakt zodat wij een goed beeld hebben hoe de huid voor de peeling eruit ziet. In de behandeling wordt bij u het one day masker aangebracht en neemt de huidexpert met u de nazorg door. Dit one day masker (peeling) blijft 3 -7 uur op uw huid zitten. U gaat met het masker op uw gelaat naar huis.

Fase 2: U gaat voor de komende 4 tot 6 weken de Continuous Resurfacing Cream 2 tot 3 keer per dag aanbrengen om continue exfoliatie te stimuleren, de huid te verhelderen, de textuur glad te maken en hyperpigmentatie te verminderen. Hierbij mag u de ultracalming mist zo vaak als u wilt gebruiken om de huid extra bij te hydrateren.

Na 3 dagen gaat u merken dat de huid begint te schilferen, dit houdt ongeveer tot dag 7 aan en wordt hierna minder. Vanaf dag 15 worden de resultaten steeds zichtbaarder. In de eerste 7 dagen heeft u iedere dag kort contact met één van onze huidexperts via WhatsApp om uw huid zo goed mogelijk te begeleiden in deze peeling fase.

Let op: deze behandeling vraagt de nodige nazorg en hersteltijd

Voor & na de Melanopro

Geef uw huid een kans om (weer) in topconditie te komen en te blijven.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.