a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Collagen Booster

Collagen Booster is een techniek die zich richt op het bindweefsel van het gelaat.

Een krachtige bindweefseltechniek die door z’n intensiteit extra activiteit in de onderste huidlaag brengt. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine-vezels versterken. Je ziet onmiddellijk resultaat: rimpels vervagen en de huid verstrakt. Afhankelijk van de huid kan Collagen Booster snel opeenvolgend worden uitgevoerd. Een kuur van 5 behandelingen of in combinatie met Tone Booster zijn ook grotere kuren mogelijk.

De combinatie van de technieken Tone Booster & Collagen Booster geeft tal van mogelijkheden en het beste resultaat. In kuurvorm wisselen de behandelingen elkaar af dit naargelang de behoefte/nood van de huid. Collagen Booster is rimpelbestrijdend, huidversterkend en men krijgt een betere elasticiteit.

De behandeling neemt slechts een half uurtje in beslag en is daardoor ideaal voor men die een drukke agenda heeft. Uiteraard is het aan te raden om thuis de huid van gezicht en hals te onderhouden met elke dag een paar minuten te Sculpen.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.

 

Huidverzorgingssalon Angela Sanders gaat vanaf 1 januari 2023 verder onder de naam Dermalou Huidexperts. Angela, Bregje en Malou staan voor u klaar!