a

Aperiri vivendum has in. Eu fabellas deseruisse mea, hinc solum tractatos vim ad, ut quem voluptua nam. Ei graeci oblique perci.

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Acne-specialisatie

Acne is niet alleen een probleem onder de pubers. Veel mannen en vrouwen hebben na de puberale fase nog steeds last van acne.

Acne behandeling

Acne is één van de meest voorkomende huidproblemen bij zowel mannen als vrouwen. Acne is een huidaandoening waarbij poriën verstopt raken met talg, met puistjes als gevolg. Alhoewel de verschijnselen van acne vaak in de pubertijd beginnen, kunnen ze ook lang daarna nog zichtbaar effect hebben. Het is dus niet voor niets een grote onzekerheidsfactor bij velen.

Dus, heeft u last van acne en wilt u hier graag iets aan laten doen? Dermalou Huidexperts is dé specialist op het gebied van acne en biedt voor elk probleem de juiste behandeling. Tevens is er de mogelijkheid om de acne therapie behandeling bij uw zorgverzekeraar te declareren.

Zo gaan wij te werk

Heeft u behoefte aan een acne behandeling? Als specialist op het gebied van acne gaan wij als volgt te werk:

Intake & huidscan

Tijdens dit vrijblijvende consult bij ons in Malden bepalen we welke soort acne u heeft en in welke mate de acne aanwezig is. We kijken niet alleen naar uw huidige huidconditie, maar ook naar het ontstaan van de acne. Op basis hiervan stellen we een behandelingsplan op.

De voorbereiding

Voordat we met de eerste acne behandeling starten, raden we u aan om uw huid twee weken van tevoren te reinigen met onze huidverbeterende producten van Eminence Organics® of Dermalogica®. Op deze manier halen we het beste resultaat uit de eerste behandeling.

De eerste acne behandeling

Na twee weken starten we met de eerste acne behandeling. De behandeling bestaat uit een peeling, onzuiverheden verwijderen, een masker en/of Dermalux Flex. Het resultaat? Onzuiverheden zijn verwijderd, een snelle celvernieuwing en een vermindering van de talgproductie. Tijdens de behandeling bekijken we ook uw levensstijl en andere factoren die eventueel invloed hebben op uw huid zoals voeding, slaap, beweging, stress, roken, etc. Uw eigen levensstijl en thuisverzorging vormen een belangrijke factor in het succes van de acne behandeling.

Herhalen

Hoeveel acne behandelingen u nodig heeft, is voor een groot deel afhankelijk van de ernst van de acne en andere factoren die van invloed zijn zoals voeding, erfelijke aanleg en hormonale schommelingen. Het beste resultaat behaalt u door met enige regelmaat naar de acne specialist te komen voor een acne behandeling én door thuis de geadviseerde huidverbeterende producten te gebruiken.

Het resultaat

Het doel van onze acne behandeling is het onder controle krijgen van de acne en om de conditie van uw huid zo goed mogelijk te herstellen.

Neem contact op met de acne specialist

Heeft u last van acne en bent u benieuwd of wij als specialist op het gebied van acne wat voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw probleem.

Voor meer informatie over onze behandelingen, neem contact met ons op.